Новини
Кримінал

На Хмельниччині обікрали лікарню, продуктовий кіоск та викрали горілку

В ніч на 24 листопада у Нетішині по вулиці Лісова невідомий проник до підсобки нетішинської лікарні СМСЧ 4 та викрав три медичні препарати для фізіологічних процедур.

Також у Нетішині 12 листопада  повідомлялось про крадіжку двох мобільних телефонів у місцевої жительки. Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 26-річний місцевий житель.

З 22 по 24 листопада у місті Полонне по вулиці А.Герасимчука невідома особа з повітряної лінії телефонного зв’язку викрала 45 м телефонного кабелю.

В ніч на 24 листопада в селі Олешин Хмельницького району по вулиці Центральній невідомий з автомобіля “Мерседес 817”, власником якого є 42-річний місцевий житель, викрав дві акамуляторні батареї.

Тої ж ночі в Чорному острові Хмельницького району по вулиці Центральній невстановлена особа проникла до кіоску, звідки викрала солодощі та хлібобулочні вироби.

В період з 21 по 24 листопада у обласному центрі по вулиці Городній невідомий таємно заліз до квартири 49-річної місцевої жительки, звідки викрав один золотий браслет, три пари золотих сережок, шість кілець, п’ять ланцюжків, дві підвіски та три хрестики.

Також у Хмельницькому в ніч на 24 листопада в дворі будинку по Проспекту Миру невідома особа проникла в гараж, 43-річного місцевого жителя, та викрала 4 автомобільні шини, велосипед, 8 пляшок горілки та ящик з рибацьким приладдям.

 

Автор: Катерина Прокопець