Новини
Кримінал

На Хмельниччині розкрили ряд крадіжок

У Дунаївцях 26 листопада повідомлялось про крадіжку грошей з автомобіля 37-річного місцевого жителя. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 40-річний місцевий житель.

У Кам’янець-Подільському 10 жовтня повідомлялось про крадіжку мобільного телефона у 26-річного місцевого жителя. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 36-річний місцевий житель. Також 17 листопада повідомлялось про крадіжку срібних виробів у 50-річного місцевого жителя. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 29-річний місцевий житель.

м. Хмельницький

20 листопада повідомлялось про крадіжку телевізора з квартири 36-річного хмельничанина. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 31-річний місцевий житель.

30 жовтня повідомлялось про крадіжку 4000 гривень в 28-річного місцевого жителя. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїла 39-річна жителька села Ружичанка Хмельницького району.

15 листопада повідомлялось про крадіжку золотого ланцюжка в 27-річного місцевого жителя. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 29-річний місцевий житель.

27 жовтня повідомлялось про крадіжку валізи з інструментами з магазину по вулиці Зарічанській. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 36-річний місцевий житель.

 

Автор: Катерина Прокопець