Новини
Кримінал

Акамулятори, дизпаливо та баян: що вкрали на Хмельниччині?

В ніч з 29 на 30 листопада у Волочиську по вулиці Пушкіна невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в гараж 49-річного місцевого жителя, де з автомобіля «ВАЗ 2106» викрала акумуляторну батарею, перфоратор, бензопилу та електроподовжувач 15 м.

30 листопада близько 00.10 години в селі Томашівка Дунаєвецького району по вулиці Ткачука невстановлена особа, шляхом віджиму пластикового вікна, проникла до магазину 48-річного місцевого жителя, звідки викрала продукти харчування та засоби побутової хімії.

Також у Дунаєвецькому районі 30 листопада близько 03:00 години в селі Лисогірка по вулиці Шевченка невстановлена особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла до гаражного приміщення 56-річної місцевої жительки, звідки викрала бензопилу, бензокосу, дві болгарки та електродриль.

В Нетішині 30 листопада близько 09:30 години в гуртожитку по вулиці Незалежності невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла до кімнати 44-річної місцевої жительки, звідки викрала 3600 гривень.

В період з 13 до 30 листопада в Шепетівці по вулиці Богдана Хмельницького невстановлена особа, шляхом зриву скоби навісного замка, проникла у гаражне приміщення 57-річного місцевого жителя, звідки викрала електромотор потужністю 1кВт, бетонозмішувач, 8 ящиків пива «Чернігівське», дерев’яний столик, 2 металеві столи для інструментів, бак із нержавіючої сталі ємністю 100 л, пилосос, 20 м електрокабелю.

Також в Шепетівці ніч на 30 листопада по вулиці Карла Маркса невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла до автомобіля «ВАЗ 2101», який належить 24-річному місцевому жителю, звідки викрала автомагнітолу «Піонер».

Ярмолинецький район
В ніч на 30 листопада в селі Солобківці по вулиці Шухевича невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла до приміщення колишнього пожежного депо, яке орендує 31-річний місцевий житель, де з автомобіля «КАМАЗ» викрала дві акумуляторні батареї, 10 літрів дизельного палива та набір ключів.

В ніч на 30 листопада в селі Солобківці по вулиці Грушевського невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з автомобіля «КРАЗ», який належать місцевому ТОВ, викрала дві акумуляторні батареї.

В період з 28 до 30 листопада в селі Глушківці по вулиці Лесі Українки невстановлена особа, шляхом пошкодження рами металопластикового вікна, проникла в приміщення сільського клубу, звідки викрала музичний центр «Самсунг» та баян.

Автор: Катерина Прокопець