Новини
Політика

У фонді народного депутата Сергія Лабазюка завершили традиційну акцію до Дня інваліда

Ці люди розбудовували країну, розвивали промисловість, ліквідовували наслідки Чорнобильської катастрофи, виконували інтернаціональний обов’язок, але після всього зробленого держава про них просто забула.

Люди, з якими сталася біда, залишилися обабіч дороги повноцінного життя. Вони вже не сподіваються на державу. Натомість про них піклуються небайдужі. Вже декілька років поспіль цією підтримкою та надійною опорою для людей з обмеженими фізичними можливостями є народний депутат України Сергій Лабазюк та його благодійний фонд «Ми поруч».

Напередодні Міжнародного дня інваліда працівники фонду навідалися до людей з обмеженими фізичними можливостями Хмельницького та Волочиського району.

Кожному з них благодійники вручили продуктові набори. Усього цього дня було роздано їх понад 800.

«Подібну роботу фонд веде постійно. Ми щодня допомагаємо тим, хто цього потребує. Ось і цього року ми навідалися до різних фондів, які опікуються людьми із вадами здоров’я. Цим організаціям хочеться подякувати усім організаціям, які допомагають вирішувати інвалідам їхні буденні проблеми.» – зазначають у фонді.

У Хмельницькому такі продуктові набори отримали члени фонду інвалідів «Доброта».

«Сергій Петрович Лабазюк та його фонд постійно підтримує нас у будні та у свята. Членам нашого фонду вже декілька років поспіль надають продуктові набори до різних пам’ятних дат», – зазначила голова фонду «Доброта» Лідія Прокопчук.

Помічники Сергія Лабазюка у Хмельницькому районі навідалися до сімей, де виховують дітей з обмеженими можливостями.

«Такі сім’ї у першу чергу потребують підтримки та допомоги. Ми з цими родинами постійно тримуємо діалог. Ось і напередодні 3 грудня навідалися до них, аби ще раз засвідчити свою повагу», – сказав помічник нардепа Леонід Гуцалюк.

Традиційно працівники благодійного фонду не оминуть своєю увагою і Волочиський район. Там вони відвідали Центр надання соціальних послуг. Такі ж пакунки були роздані і членам районної спілки людей з обмеженими можливостями.

Автор: Катерина Прокопець