Новини
Кримінал

Парфуми, повербанк та гроші: що вкрали вчора на Хмельниччині?

У ніч на 4 грудня у Волочиську по вулиці Заводській на території гаражного масиву невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка проникла в гараж 43-річного місцевого жителя, звідки викрала зварювальний апарат.

У Кам’янці-Подільському тієї ж ночі по проспекту Грушевського невстановлена особа шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникла до квартири, яка належить 18-річній місцевій жительці, звідки викрала два повербанка, мобільний телефон «Fly», ТV-тюнер та банківську картку, чим спричинила матеріальних збитків на суму 2500 гривень.

У ніч на 4 грудня в Полонному по вулиці А. Герасимчука невстановлена особа шляхом пошкодження дверей проникла до приміщення продуктового магазину, що належить 40-річній місцевій жительці, звідки викрала грошові кошти в сумі 8000 гривень.

4 грудня близько 01.00 години у Хмельницькому по вулиці Майборского у дворі будинку невстановлена особа шляхом пошкодження замка водійських дверей проникла до салону автомобіля «ВАЗ 2101», який належить 30-річному місцевому жителю, звідки викрала технічний паспорт на автомобіль та доручення на право керування.

м. Хмельницький

У період  з 17.00 години 1 грудня по 16.20 годину 4 грудня по вулиці Проскурівського Підпілля невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка проникла в гаражне приміщення 37-річного місцевого жителя, звідки викрала два гірських велосипеди та набір літньої гуми «Matador».

У період  з 16.00 години 2 грудня по 09.00 годину 4 грудня по вулиці Трудовій невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла до приміщення недобудованого кіоску, що належить 64-річному місцевому жителю, звідки викрала шуруповерт, болгарку та електро-тепло вентилятор.

У період з 18.00 години 3 грудня по 08.00 годину 4 грудня по вулиці Зарічанській невстановлена особа, розбивши скло,  а проникла в автомобіль Fiat Scudo, який належить 57-річному місцевому жителю, звідки викрала відеореєстратор.

4 грудня в період  з 18.45 по 19.05 годину по вулиці Зарічанській невстановлена особа шляхом сканування центрального замка проникла в салон автомобіль Кіа Cid, який належить 35-річній місцевій жительці, звідки викрала 3000 гривень, 100 доларів США та парфуми.

4 грудня в період часу з 08.00 по 18.30 годину по вулиці Перемоги невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла до квартири, яка належить 29-річній місцевій жительці, звідки викрала 400 гривень та золоті прикраси.

Автор: Катерина Прокопець