Новини
Суспільство

Подарунки реабілітаційному центру Деражні

Тут виховується лише 15 особливих діточок, та всі вони випромінюють радість, творчість та добро. З нагоди Дня людей з обмеженими можливостями до  дитячого реабілітаційного центру , що у Деражні, завітав депутат Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий.

«Це вже не вперше, коли ми приїжджаємо у цей заклад, тож я можу сказати, що ми вже давні друзі. Тут працюють люди з великим серцем, чуйні та люблячі. Вони допомагають малечі не просто пізнавати світ, а й орієнтуватися в ньому та розвиватися. А що ж до самих вихованців, то це справді сильні та неймовірні дітлахи, які, попри складнощі, завжди усміхнені та привітні», – зазначив Вадим Миколайович.

Як і годиться, гості завітали  не з порожніми руками. Раніше керівництво закладу разом з батьками вже зверталися з проханням допомогти у придбанні необхідної техніки, яка значно полегшить процес догляду за дітьми. Тож від народного депутата України Олександра Гереги та команди громадської організації «За конкретні справи» Вадим Лозовий передав у користування сучасну пральну машинку.

«Для нас це не просто подарунок, це величезна необхідність. Адже ми намагаємось зробити все, аби наші дітки були у належних умовах, щоб і одяг, і постіль завжди були чистими. Тому пральна машина – це величезне облегшення нашим вихователям та працівникам, відтепер ми матимемо ще більше часу, аби дбати про наших вихованців, а вони у нас дуже люблять увагу, творчі роботи та спілкування. Тож можна сказати, що це допомога нам всім. Приємно й те, що Вадим Миколайович Лозовий – частий гість у нашому закладі, завжди намагається підтримати нас, і, звичайно, окрема вдячність народному депутату України Олександру Герезі та команді «За конкретні справи», які дійсно своєю турботою та добротою дають надію на краще майбутнє для наших дітей та розвиток нашої держави», – відзначила під час зустрічі завідувач реабілітаційного центру Ольга Костянтинівна Пакет.

Потішили діток і персональними подарунками. Для кожного підібрали індивідуально розвиваючі іграшки, які неодмінно стануть у нагоді як вдома, так і в самому центрі.

«Люди з обмеженими можливостями – це та частина населення, яка потребує особливої уваги. Ми маємо дбати про них попри все. Адже Україна – це держава для наших громадян, держава, у якій всі рівні, і кожен громадянин – це цінний скарб. Тож ми, відвідуючи такі заклади, намагаємось не просто стати їм помічниками, а й закликаємо кожного не бути осторонь таких людей. Кожне тепле слово, кожна конкретна справа для них – це добро, яке обов’язково повернеться до вас та примножиться», – наголошує депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Вадим Лозовий.

На знак вдячності дітки потішили всіх присутніх своїми творчими здібностями та щирими посмішками, які ще надовго запам’ятаються гостям.

 Юлія Кучер

Автор: Катерина Прокопець