Новини
Події

У Хмельницькому провели брейн-ринг серед студентів

У рамках Всеукраїнського тижня права, який триватиме до 10 грудня, міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Хмельницьким торговельно-економічним коледжем Київського національного торговельно-економічного університету (кандидат педагогічних наук, доцент, викладач правознавства Юрій Кокодій) провів правовий брейн-ринг.

Метою заходу є виховання у студентів інтересу до правових знань, популяризація вивчення основ чинного законодавства України, формування правової культури, вироблення навичок правомірної поведінки.

У ході брейн-рингу учасники продемонстрували знання  конституційного, сімейного права, кримінального процесу, історії державотворення України. Спілкування відбувалося динамічно та невимушено.

Після визначення команди-переможниці юрисконсульт Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Надія Крещук розповіла про форми та напрямки роботи Центру, а також практичні аспекти застосування норм чинного законодавства України у сфері реалізації та захисту прав людини, з якими доводиться стикатися у процесі виконання своїх професійних обов’язків.

Студенти мали можливість поставити власні запитання та почути обгрунтовані відповіді.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець