Новини
Події

«Купуй Хмельницьке» – в обласному центрі пройшла перша виставка вітчизняних виробників

Виставкою-ярмарком “Купуй хмельницьке” Хмельницька міська рада запустила однойменний проект, який дозволить підвищити конкурентоспроможність та престиж місцевих виробників, збільшити впізнаваність місцевих торгових марок, забезпечити населення міста товарами високої якості.

На виставці “Купуй хмельницьке” представлені виробники, які працюють у галузі торгівлі, ресторанного бізнесу та виробництва харчової продукції. Усі охочі мали змогу і скуштувати продукцію хмельницьких виробників, і придбати товари.

Як зазначив заступник міського голови Володимир Гончарук, надання переваги товарам місцевого виробника має чітке економічне обґрунтування – кошти залишаються у Хмельницькому.  

“Виставка-ярмарок “Купуй хмельницьке” – перший захід з такої серії. Ми хочемо розвивати бренд “Купуй хмельницьке”, адже якщо хмельничани купуватимуть товари саме місцевого товаровиробника, кошти залишатимуться у місті. Ми хочемо, щоб мешканці більше дізналися про ті товари, які виробляються саме у Хмельницькому”.

Дегустації проходили під музичний супровід. Окрім того, кожен відвідувач виставки-ярмарку міг заповнити спеціальний купон для розіграшу подарунків. У ході всього дня було розіграно чимало сертифікатів від партнерів та брендовані футболки “Купуй хмельницьке”.

Слід також зазначити, що бренд «Купуй Хмельницьке» заявив про себе і у Польщі. Цими днями у місті Жешув проходить щорічна виставка-ярмарок харчової промисловості Ekogala. Представники Хмельницької міської ради спільно з представниками підприємств харчової промисловості міста представили продукти подільських виробників.

Автор: Катерина Прокопець