Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині викрали моторолер та обікрали магазин і бар

У ніч на 9 грудня у Дунаївцях по вулиці Київській невстановлена особа проникла в підсобне приміщення, що належить 70-річному місцевому жителю, звідки викрала моторолер «Джада».

Тієї ж ночі, 9 грудня, у селі Рудка Дунаєвецького району по вулиці Шевченка невідома особа викрала два акумулятори з автомобіля «Камаз» 48-річного місцевого жителя.

Також у ніч на 9 грудня в Ізяславі по вулиці Незалежності невстановлена особа проникла в гараж 48-річного місцевого жителя, звідки викрала будівельну тачку, зварювальний апарат та електрокабель. А в ніч на 10 грудня в Ізяславі по вулиці Шевченка невстановлена особа проникла в продуктовий магазин 55-річного місцевого жителя, звідки викрала 1800 гривень, рюкзак та продукти харчування.

У період з 18 листопада до 9 грудня в селі Перегінка Ярмолинецького району по вулиці Лесі Українки невстановлена особа проникла в літню кухню 50-річного жителя м. Хмельницького, звідки викрала бензокосу та ручну тачку.

9 грудня в період з 08:00 до 11:00 години в Нетішині по вулиці Курчатова невідомий з приміщення магазину 33-річного місцевого жителя викрав 7000 гривень.

У Старокостянтинові  10 грудня в період з 15:00 до 19:00 години по вулиці Довженка невстановлена особа проникла до господарського приміщення 30-річного місцевого жителя, звідки викрала зварювальний апарат та шліфувальну машинку. Також в ніч на 10 грудня в Старокостянтинові у дворі будинку по вулиці Попова невстановлена особа проникла до автомобіля «ВАЗ-2106» 28-річного місцевого жителя, звідки викрала акустичні колонки. Тієї ж ночі в Старокостянтинові у дворі будинку по вулиці Попова невстановлена особа проникла до автомобіля «Волга» 22-річного місцевого жителя, звідки викрала автомагнітолу. Також у дворі будинку по вулиці Миру невстановлена особа проникла до автомобіля «ВАЗ-2104» 35-річного місцевого жителя, звідки викрала автомагнітолу.

У ніч на 10 грудня в Шепетівці по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлена особа проникла в бар 44-річного місцевого жителя, звідки викрала 13 327 гривень, алкогольні напої та продукти харчування.

Автор: Катерина Прокопець