Новини
Надзвичайні події

Цими вихідними на Хмельниччині згоріло три авто

9 грудня о 10:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «ВАЗ 2106» в місті Нетішин на вулиці Старонетішинській.

До місця події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття вогнеборців полум’ям було охоплено майже весь автомобіль.

Пожежу вдалося локалізувати о 10:28 та остаточно її ліквідувати о 10:31.

Ймовірна причина загоряння – коротке замкнення електропроводки автомобіля. Нещасних випадків на пожежі не було.

Також 9 грудня о 04:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Р-48 поблизу села Лідихівка Теофіпольського району виникла пожежа легкового автомобіля «Chevrolet Niva»             

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 36-го державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу автомобіль був повністю охоплений полум’ям.

Пожежу локалізовано о 04:47, ліквідовано о 04:52. Нещасних випадків на пожежі не було.

10 грудня о 04:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2109 на автодорозі  Деражня – село Зяньківці Деражнянського району Хмельницької області.

До місця події негайно було направлено рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття вогнеборців полум’ям було охоплено весь автомобіль.

Вогнеборцям вдалося не допустити вибуху газобалонної установки, яка знаходилась в автомобілі. О 04:29 пожежу було локалізовано. Остаточна її ліквідація відбулась о 04:31.

За попередніми даними, причиною виникнення пожежі стало коротке замикання електропроводки автомобіля. Потерпілих на пожежі не було.

 

Автор: Катерина Прокопець