Новини
Події

Незабаром усі транспортні засоби міста можна буде відслідкувати в інтернеті

Хмельницька міська рада та ТОВ «Дозор Україна» підписали договір про впровадження у Хмельницькому єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту.

Протягом грудня-січня всі транспортні засоби міста обладнають GPS-навігаторами, які будуть підключені до єдиного диспетчерського пункту, розташованого в управлінні транспорту і зв’язку. За рухом і дотриманням розкладів руху зможуть також спостерігати хмельничани за допомогою мобільного додатку.

«Протягом першого кварталу 2018 року ми плануємо запустити роботу всього громадського транспорту Хмельницького чітко за графіками», – зазначив Андрій Бондаренко.

Крім того, ТОВ «Дозор Україна» вийшло з ініціативою встановити у місті 5 «розумних» зупинок ( з інформаційним табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту, wi-fi, можливістю підзарядки мобільного телефону) та ще додатково 10 інформаційних табло. Ця інвестиційна пропозиція має буде реалізована у 2018 році.

Нагадаємо, на сайті Хмельницької міської ради оприлюднили нову схему руху міського пасажирського транспорту. За цими маршрутами громадський транспорт почне їздити з 1 січня 2018 року.

За матеріалами: Хмельницької міської ради

Автор: Катерина Прокопець