Новини
Надзвичайні події

За вихідні у Хмельницькому почастішали ДТП: є постраждалі

У Хмельницькому 16 грудня близько 17:00 години по вулиці Кам’янецькій 29-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, допустив наїзд на пішохода, 54-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину в невстановленому місці.

Внаслідок наїзду жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кисті та була госпіталізована до Хмельницької обласної лікарні.

17 грудня близько 16:15 години в селі Користова Волочиського району по вулиці Незалежності 74-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Ford Transit, допустив наїзд на велосипедиста, 78-річного жителя міста Волочиськ, який внаслідок ДТП отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ноги та був госпіталізований до Волочиської центральної районної лікарні.

17 грудня близько 06:00 години у Кам’янець-Подільському по вулиці Пушкінській 53-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Hyundai  Sonata, допустив зіткнення з припаркованим автомобілем Mercedes 208, який належить 25-річному місцевому жителю.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля Hyundai, місцеві жительки 1984 і 1989 р.н., отримали тілесні ушкодження, їм було надано медичну допомогу без госпіталізації.

17 грудня близько 00:15 години в селищі Понінка по вулиці Героїв Майдану 48-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Mercedes Sprinter, допустив наїзд на 59-річного місцевого жителя, який лежав на проїжджій частині. Внаслідок ДТП останній від отриманих травм помер на місці події.

Автор: Катерина Прокопець