Новини
Суспільство

Хмельницькі атомники влаштували свято дітям у День святого Миколая

У день святого Миколая працівники Хмельницької АЕС влаштовують свято не лише своїм дітям. За давньою традицією, подарунки від Миколая колектив атомників готує для дітей, які найбільше потребують уваги. Уже котрий рік поспіль добрий Миколай в особах  представників Хмельницької АЕС відвідує маленьких пацієнтів в Нетішинській медикосанітарній частині.

Не змінили своїх традицій і цьогоріч працівники відділу соціального розвитку та представники профспілкової організації Хмельницької АЕС, відвідавши із подарунками дітлахів, яким довелося зустріти свято в лікарні.

Солодкі подарунки та вітання отримали 17 юних нетішинців, які, на жаль, захворіли і перебувають на лікуванні.

В холі дитячого відділення медсанчастини зібралися пацієнти та медичний персонал, аби пошанувати Святого Миколая та отримати солодощі.

Маленька Аня Федюк дуже вдоволена, адже хоч і захворіла, проте Миколай для дівчинки приніс приємний сюрприз. Вона знає, що це великий святий і щороку пише йому листа.

Подарувавши радість дітям, працівники атомної станції отримують у відповідь частинку тепла і світла, адже їм вдалося здійснити невеличке диво.

 

Автор: Катерина Прокопець