Новини
Спорт

Юні фехтувальники міста-супутника Хмельницької АЕС серед найкращих

Вже стало традицією напередодні Святого Миколая підводити підсумки збіглого року серед учасників Дитячої ліги з фехтування на шаблях. У турнірі найсильніших, де брали участь шістнадцять найкращих юних шаблістів, визначали не лише призерів турніру, а й трійку лідерів за підсумками сезону.

Вихованці нетішинської дитячо-юнацької спортивної школи, якою опікується профспілковий комітет ВП ХАЕС, як зазвичай, показали гарні результати турніру та достойно підсумували сезон.

Зокрема, серед наймолодших перше місце в турнірі посів Дмитро Загребельний, який за підсумками року став другим. Серед дівчат у віковій категорії 2004-2005 років народження стабільні результати демонструвала і Софія Коваленко, яка завоювала «бронзу» турніру та посіла другу сходинку у цьогорічному рейтингу фехтувальників. Достойні результати протягом 2017 року показав і Дмитро Колобаєв, який, на жаль, поступився у боротьбі за трійку найсильніших, посівши четверте місце у змаганні та за підсумками року.

Тренують юних спортсменів Ольга Штурбабіна та Віталій Цисарук, які задоволені результатами підопічних та чекають нових здобутків і перемог. Така нагода у нетішинських фехтувальників настане найближчим часом на турнірі з фехтування на шаблях, який відбудеться в місті атомників  напередодні професійного свята енергетиків 20-21 грудня.

Автор: Катерина Прокопець