Новини
Суспільство

Хмельницькі рятувальники стали посланцями Святого Миколая для вихованців сиротинця

19 грудня рятувальники завітали до Хмельницького спеціалізованого будинку дитини “Берізка”, аби привітати малечу зі святом – Днем святого Миколая.

Вже багато років заклад є підшефним для Головного управління ДСНС у Хмельницькій області. Вогнеборці беруть активну участь у життєдіяльності закладу: проводять уроки з безпеки, організовують цікаві екскурсії у пожежно-рятувальні частини, а також вітають дітлахів із святами. Нині рятувальники стали посланцями Святого Миколая. Для кожного малюка вогнеборці підготували цікаві і пізнавальні іграшки, солодкі смаколики та розвивальну літературу. Окрім того, працівники ДСНС, користуючись нагодою, нагадали дітлахам та персоналу закладу про правила пожежної безпеки. За доброту й піклування малеча віддячила рятувальникам веселою святковою різдвяно-новорічною виставою.

У закладі виховуються 95 дітей, що позбавлені батьківського піклування. Вік малюків: від народження і до 7 років. Більшість з них мають різноманітні вади розвитку та хворіють на хронічні недуги. Тож допомозі тут завжди раді, – подякувала головний лікар “Берізки” Катерина Горин.

Також у закладі висловили впевненість, що подібна плідна співпраця триватиме і надалі. Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій бажає кожній дитині закладу знайти повноцінну родину, зростати здоровими у щасті та достатку.

Автор: Катерина Прокопець