Новини
Події

Маленькі подоляни отримали солодкі вітання від організації «За конкретні справи»

Традиційно понад 100 000 маленьких мешканців Хмельниччини отримали солодкі подарунки від народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та команди організації «За конкретні справи». Солодке свято влаштували кожному малюку.

«Це найприємніша місія – дарувати дітям радість. Коли заходиш до аудиторії, яка сповнена радості та дитячої щирості, відчуваєш себе справжнім чарівником. Тож свята Миколая ми чекаємо не менше за малечу. За переконаннями нашого лідера народного депутата України Олександра Гереги, щасливе дитинство – запорука формування свідомості громадянина Україна. Тому кожен повинен якомога більше зробити, аби підростаюче покоління було задоволеним та більше посміхалося.  А солодощі – невід’ємна частина дитинства», – говорить депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

У кожному дошкільному закладі чи молодшій школі діти радо зустрічали гостей, розповідали вірші, ділилися емоціями від знайдених подарунків під подушками. Приємно й те, що представників організації «За конкретні справи» вже знають не лише батьки та освітяни, а й самі діти. Адже за час роботи на Хмельниччині вони постійно піклуються про вирішення проблем кожної соціально-важливої галузі.

«До нас у Летичів дуже часто приїздить депутат обласної ради Вадим Миколайович Лозовий, тож, як і наш колектив, так і батьки та вихованці вже добре з ним знайомі. Він як представник громадської організації «За конкретні справи» не лише вислухає наші проблеми, а й допоможе їх вирішити. Як приклад, у нас завдяки співпраці з ними перекритий дах, а дітки мають сучасну ванну кімнату. Санітарні умови – це важливий елемент виховання дітей, це і комфорт, і затишок. Ну а самі подарунки – це вже дрібниці, однак найприємніші для наших діток», – наголошує завідувач дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» у смт. Летичів Світлана Марущак.

Сам же Вадим Миколайович Лозовий розцінює будь-яку співпрацю з мешканцями області як обов’язок: «Нас обирали люди, вони нам повірили і дійсно чекають від нас змін. Звичайно, ми повинні працювати над розробкою обласних проектів, розвитку області, підтримки кожної галузі, і ми це робимо. Та, попри державницьку роботу, наша команда громадської організації «За конкретні справи» завжди намагається сприяти додатково – вирішувати людські проблеми, ставати консультантами та тими, кому дійсно небайдужа до долі кожного мешканця Хмельниччини. А діти – це пріоритет, сяйво їхніх очей та щирі слова надихають на роботу, на нові звершення та перемоги, адже що б ми не робили – це все для них».

У День Святого Миколая представники ГО «За конкретні справи» від народного депутата України Олександра Гереги розвезли солодкі презенти по всій території Хмельниччини, говорять , все це – сюрпризи.  Також підведено підсумки дитячого проекту «Який він святий Миколай». Діти з усієї області надсилали власноруч зроблені фігурки Чудотворця.  Переможці вже визначені та незабаром отримають свої нагороди. Однак імена найкращих скульпторів поки тримають у таємниці.

Автор: Алла Самойленко