Новини
Події

В Меджибізькій ОТГ відкрився сучасний ЦНАП

Як ми раніше повідомляли, 26 грудня в Меджибізькій ОТГ відкрився ЦНАП, участь у модернізації якого взяли експерти з України та Швеції. Центр надаватиме більш, як 80 адміністративних послуг, найнеобхідніших для мешканців громади.

Наближення послуг до людей та підвищення їх якості – основне серед завдань реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, яка впроваджується Урядом України з 2014 року. Меджибізька об’єднана громада скористалася інструментами реформи для забезпечення розвитку своєї території та створення комфортного середовища для життя кожного мешканця громади.

Допомогу в розробці та впровадженні нової функціональної моделі ЦНАП, оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

У ЦНАПі Меджибізької ОТГ працюють 6 спеціалістів, які пройшли навчання з підвищення кваліфікації, спеціально розроблене для жителів селища експертами Програми. Плата за надані послуги буде надходити до бюджету громади.

Детальніше на офіційному сайті Хмельницької ОДА.

Автор: Катерина Прокопець