Новини
Кримінал

У Хмельницькому поліціянти виявили «нелегального» продавця ялинок

27 грудня близько 11-ї години на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Курчатова, 18 з порушенням чинного законодавства продають ялинки.

По прибутті на місце події патрульні поспілкувались із власником торгової точки та попросили пред’явити дозвільні документи на право продажу. Так, як ніяких дозволів у чоловіка не було, поліціянти склали на нього відповідні адміністративні матеріали за частиною 1 статті 160 КУпАП “Торгівля з рук у невстановлених місцях”.

Нагадаємо, що 22 грудня, патрульні спільно з Управлінням торгівлі перевірили продавців новорічних ялинок на предмет дотриманнями ними вимог чинного законодавства, та за даним посиланням можете ознайомитись із переліком місць, визначених на території міста Хмельницького для проведення ярмаркових заходів, а саме для торгівлі натуральними ялинками: https://www.facebook.com/khmelpolice/posts/1990118804539807

Патрульні закликають громадян не порушувати правила торгівлі хвойними дерева, а покупців бути свідомими та купляти ялинки тільки у встановлених місцях.

Автор: Катерина Прокопець