Новини
Суспільство

Волонтери студентської ради ХНУ напередодні різдвяно-новорічних свят відвідали Антонінську спеціальну школу-інтернат

Напередодні різдвяно-новорічних свят волонтери Студентської ради знову спробували себе в ролі добрих чарівників та подарували дітям новорічну казку.

26 грудня, за ініціативи студентів 5-го курсу Факультету технологій та дизайну, спеціальності ШВ та ІВВм, відвідали вихованців Антонінської спеціальної школи-інтернату для дітей із вадами фізичного та розумового розвитку, з благодійною акцією-програмою «Новорічне диво для дітвори», в рамках якої підготували подарунки та солодощі для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування.

Створити незабутню атмосферу свята для дітей, які з нетерпінням чекають на подарунки, – головна мета благодійної акції.

За словами організаторів акції та працівників Антонінської спеціальної школи-інтернату для дітей із вадами фізичного та розумового розвитку, проведення такого роду заходів є безперечним знаком уваги до тих, кому хочеться побажати справді щасливого і доброго майбутнього. Адже нам, цілком благополучним людям, які виросли у повноцінних родинах, важко уявити, що відчуває маленька дитина, яка росте без батьківської любові та піклування. Тож давайте завжди пам’ятати про таких діток, адже такі зустрічі можуть бути найбільшою радістю у їхньому дитячому житті.

А під кінець свята як і годиться кожній чемній дитині – довгоочікувані подарунки – солодощі, цікаві ігри, гарний настрій та безліч посмішок подарували студенти-волонтери вихованцям школи-інтернату, які разом із дітлахами гралися у веселі ігри, обмінювалися позитивними емоціями, а головне – подарували їм своє тепло та увагу.

За матеріалами: Хмельницького національного університету

Автор: Катерина Прокопець