Новини
Надзвичайні події

В Нетішині з’явилось опалення: на ХАЕС зремонтували 2-ий енергоблок

Вчора, 8 січня 2018 року о 15 год. 19 хв. енергоблок №2 Хмельницької АЕС підключено до енергосистеми після проведення ремонтних робіт.
Станом на 9 січня 2018 року на енергоблоці №1 Хмельницької АЕС триває шістдесят четверта доба планово-попереджувального ремонту.
7 листопада 2017 року о 2 год. 46 хв. енергоблок №1 Хмельницької АЕС відключено від енергомережі для проведення планово-попереджувального ремонту.Енергоблок №2 Хмельницької АЕС працює на потужності 1011(станом на 8:06) МВт. За минулу добу енергоблоком вироблено 5,76 млн. кВт*год електроенергії, з початку місяця 55,22 млн. кВт*год електроенергії .Радіаційний стан на промисловому майданчику та у прилеглих регіонах не зазнавав змін, знаходиться на рівні, відповідному нормальній експлуатації енергоблоків, і не перевищує природних фонових значень.

Нагадаємо, що 3 січня цього року о 01 год. 57 хв., згідно із поданою заявкою, енергоблок №2 відключено від енергомережі для усунення пропускання середовища на ущільнюючій поверхні вузла «чохол – блок переміщення» на приводі органів регулювання системи управління і захисту (ОР СУЗ) реактора.

Інформаційний центр ВП ХАЕС

Автор: Катерина Прокопець