Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому партульні затримали чоловіка, який погрожував місцевій продавчині

Патрульні затримали чоловіка, що погрожував місцевій жительці предметом, який схожий на ніж

11 січня, близько 20-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Староміська, невідомий чоловік зайшовши в приміщення магазину погрожує працівникам магазину фізичною розправою предметом, який схожий на ніж.

Не гаючи часу дана інформація була передана в радіо ефір усім екіпажам, за декілька хвилин на місце події прибув екіпаж, що знаходився неподалік та затримав підозрілого чоловіка. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець, у якого були явні ознаки сп’яніння. Патрульні провели чоловіку поверхневу перевірку, під час якої у громадянина виявили предмет, що зовні схожий на ніж та паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність чоловіка до порушення та походження невідомих речовин. 

Патрульні вкотре наголошують, оперативно повідомляйте про правопорушення, адже і від цього також залежить затримання підозрілих осіб по гарячих слідах.

Автор: Катерина Прокопець