Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому автомобіль врізався в електроопору

Вчора, 14  січня  близько 23.50 години в обласному центрі по вулиці Профспілковій, 26-річний житель села Ружичанка Хмельницького району, керуючи автомобілем ЗАЗ “Таврія”, рухаючись по вулиці Профспілковій в бік вулиці Кошарського, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з опорою електромережі.

Внаслідок ДТП чоловік отримав полі травму, поміщений до реанімаційного відділення ХОКЛ, стан здоров’я важкий.

По даному факту відомості внесенні до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські радять водіям бути особливо уважними та обережними, не забувати про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Зв’язку з погіршенням погоднніх умов, водіям слід дотримуватися безпечної дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань, не перевищувати швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Автор: Катерина Прокопець