Новини
Події

Ювілярка з Хмельниччини: коли життя вимірюється століттям

Як це – вимірювати життя століттям – знає Яніна Бернадін із села Маліївці Дунаєвецького району. Таку поважну дату днями відсвяткувала ювілярка з Хмельниччини у родинному колі. Вітав  довгожительку і Агрохолдинг «МРІЯ» разом із місцевою владою.

Приклад для рідних та друзів, гордість родини – саме так відгукується про пані Яніну її сім’я.  Адже написаний ювілярці довгий життєвий шлях часто видавався жінці стрімкою стежиною. Яніна Рафаїловна рано овдовіла, важко працювала у колгоспі, була свідком і учасником війни. Попри те, вона ніколи не втрачала життєвого оптимізму і завжди ставала опорою для рідних. Жінка виховала  доньку, дочекалася онучку, двох правнуків та трьох праправнуків.

У своє 100-ліття іменинниця з вдячністю приймала вітання та бажала усім щастя, здоров’я, добробуту та благополуччя у сім’ях.

До слова, ювілярка є пайовичкою Агрохолдингу «МРІЯ». Тому у Компанії залишити без уваги подію  не змогли. Представник Компанії  Микола Кузь особисто навідався до жінки і подякував за невтомну працю, за роки, відданні землі, та за довіру до «МРІЇ».

Приєднуємось до щирих вітань! Хочемо побажати ювілярці спокою в душі, турботи від рідних, Божого благословення для неї та її родини. А також здоров’я та сил на її столітній життєвій дорозі.

Автор: Алла Самойленко