Новини
Події

Хмельницька облдержадміністрація спробує вирішити проблеми людей

Вчора в облдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян. На запитання мешканців області відповідав заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка.

За вирішенням нагальних проблем до посадовця звернулося 6 громадян. Три звернення стосувалися питання надання матеріальної допомоги у зв’язку з необхідністю лікування.

Також під час прийому були порушені питання щодо оформлення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та ділянки учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства.

Найрезонанснішим стало колективне звернення мешканців села Грузевиця щодо ситуації з дорогами в населеному пункті. У зв’язку з тим, що поряд розміщені великі сільськогосподарські підприємства, які постійно використовують великогабаритний вантажний транспорт, дорожнє покриття на автошляху державного значення, що проходить через село, практично зруйноване. Не в кращому стані і решта доріг.

До того ж під час руху такого транспорту також відбувається поступове руйнування приватних будинків. Мешканці села неодноразово зверталися з цією проблемою до голови Чорноострівської ОТГ, однак жодних дієвих заходів з його боку вжито не було.

Вислухавши заявників, Юрій Бирка роз’яснив шляхи вирішення їх питань, а також надав відповідні доручення структурним підрозділам з метою забезпечення оперативного вирішення порушених проблем.

Автор: Катерина Прокопець