Новини
Спорт

Скелелазів із міста-супутника Хмельницької АЕС зараховано до резерву збірної України

Спортсмени клубу «Вершина» завоювали дві нагороди на відкритому чемпіонаті Хмельницької області зі скелелазіння серед юнаків та дівчат у дисципліні боулдеринг, який проходив нещодавно в Кам’янець-Подільському. У змаганні взяли участь понад 170 учасників зі всієї України в семи вікових категоріях.

Нетішинські скелелази клубу «Вершина», яким опікується працівник Хмельницької АЕС Олександр Веремійчук, у віковій категорії 2003-2004 років народження увійшли до трійки найкращих. Зокрема, срібну нагороду виборола Катерина Педько, поступившись лише чемпіонці Європи Ніці Потаповій. За підсумками змагань вона також виконала перший дорослий розряд.

За крок до медалей зупинилася ще одна вихованка клубу Вікторія Нікітіна, яка була четвертою. Третє місце серед юнаків у цій віковій категорії посів Ярослав Кондратюк.

Стабільні результати та майстерність, яку продемонстрували скелелази з міста атомників наблизили юних спортсменів до заповітної мети. Катерину Педько та Ярослава Кондратюка зарахували до резерву збірної України та запросили на навчально-тренувальні збори найсильніших скелелазів України.

Тренер Олександр Веремійчук задоволений результатами підопічних і впевнений, що юні скелелази готові до нових випробувань.

Нагадаємона чемпіонаті України з фехтування на шаблях серед кадетів, який проходив 14-15 січня цього року в Києві, вихованка Нетішинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) Марина Форсюк завоювала бронзову нагороду.

Автор: Катерина Прокопець