Новини
Надзвичайні події

За добу на території Хмельниччини сталось три пожежі

Протягом 18 січня на території Хмельниччини з різних причин сталося 3 пожежі.

Зокрема, в Городку на вулиці Терешкової загорівся автомобіль MAZDA 323, про що рятувальників сповістили о 10:20. Черговий караул 39-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області невідкладно прибув до місця події та за лічені хвилини зумів впоратися з полум’ям. Завдяки вмілим та швидким діям, вогнеборцям вдалося не допустити поширення вогню на салон автомобіля. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Через необережне поводження з вогнем виникла пожежа житлового будинку в селі Вербка Летичівського району. Повідомлення про загоряння надійшло до Служби порятунку о 15:19. Вогнеборці 15 ДПРЧ швидко приборкали пожежу в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу.

З причини порушення правил експлуатації приладів пічного опалення сталася пожежа житлового будинку в селі Городище Шепетівського району. О 17:15 тривожний виклик отримали вогнеборці 21 ДПРЧ. Загоряння вдалося бійцям оперативно ліквідувати та запобігти поширенню вогню на всю площу будівлі.

В усіх трьох випадках обійшлось без жертв.

Державна служба надзвичайних ситуацій України вкотре закликає громадян слідкувати за протипожежним станом власних домогосподарств, адже пожежу краще попередити, аніж мати справу з її наслідками.

Автор: Катерина Прокопець