Новини
Події

Хмельницькі і тернопільські аграрії відзначили разом День Соборності

День Соборності України відзначили  аграрії двох сусідніх областей. Вони зустрілись на мосту через річку Збруч. На межі Волочиського та Підволочиського районів сотні представників Аграрної партії двох сусідній областей створили  символічний ланцюг єднання. В унісон виконали   гімн України.

«Настав час належно оцінити Акт злуки, проголошений майже століття тому і водночас навчитися на помилках, зроблених після того, – наголосив голова Хмельницької обласної організації Аграрної партії Сергій Іващук. –  Нам належить завершити справу героїчних предків – збудувати по-справжньому самодостатню державу. Захистити її від посягань ворога. У далекому 1919 році  це не вдалось. Але тепер мусимо усе виправити і поставити на свої місця».

Лідери парторганізацій Аграрної партії обох областей Сергій Іващук та Іван Чайківський нагадали уроки історії і закликали зробити з них правильні висновки.

На згадку про захід делегації Хмельницької та Тернопільської областей  зав’язали на мосту стрічки з колосками і повернулись у свої міста і села до щоденних справ – до начебто непомітної , але вкрай необхідної роботи у господарствах і на землі.

Автор: Алла Самойленко