Новини
Афіша

До Хмельницького завітає переможець «Голос країни» Олександр Клименко

Православний священник Олександр Клименко заспіває для хмельничан безкоштовно. Концерт відбудеться у Хмельницькій обласній філармонії.

Переможець телешоу «Голос країни. 2017» активно продовжує проповідувати через сцену, відвідуючи різні єпархії України.

Протягом 2017 року отець Олександр виступав у концертних залах багатьох єпархій і парафій Української Православної Церкви. Зокрема у рамках Благодійного марафону культурно-просвітницьких зустрічей, який стартував із благословення Блаженнішого митрополита Онуфрія, священик відвідав Мукачівську, Ізюмську, Житомирську, Запорізьку, Рівненську єпархії, де зібрав багатотисячну глядацьку аудиторію.

24 серпня в День незалежності України у місті Краматорську Донецької області отець Олександр співав під час святкового концерту. Всюди він спілкується з молоддю. Священика постійно запрошують на теле і радіоефіри, беруть інтерв’ю відомі світські видання, під час яких отець Олександр говорить про Бога, Церкву, молитву. І  вже наприкінці січня відвідає і Хмельницький.

Виступатиме Олександр Клименко 31 січня в обласній філармонії о 19 годині. Організатори запевняють, що концерт безкоштовний і відвідати його зможе кожен.

Програма виступу включає в себе не лише сольні виступи священника, а й номери молодих колективів та привітання архієрея місцевої єпархії.

«Майже на усіх концертах Олександра Клименка аншлаг. Люди приходили до концертних зал за 2 години, – розповідають організатори. – Жодні двері не закривались, люди стояли в коридорах, проходах між кріслами.»

Сам священик, коментуючи свою діяльність, говорить так: «Я їжджу по Україні, щоб донести свою проповідь. Це не гастролі. Господь Ісус Христос не говорив учням сидіти в Єрусалимі поки до них прийдуть і запитають про Бога. Потрібно йти, розповідати, вчити, а потім хрестити».

Усі, хто хоче побувати та насолодитись співом Олександра Клименка, зможе безкоштовно відвідати його концерт 31 січня о 19:00 в Хмельницькій обласній філармонії.

Катерина Прокопець

Автор: Катерина Прокопець