Новини
Події

У Хмельницькому презентують фільм про надможливості українських спецпризначенців

Як потрапити до елітного роду військ – Сил спеціальних операцій, і хто такі українські спецпризначенці з надлюдськими можливостями, розкажуть і покажуть у Хмельницькому 25 січня. В обласній філармонії відбудеться презентація документального фільму «Гарт Сталевих» на тему: «Відбір до Сил спеціальних операцій України. Позамежні навантаження в надлюдських умовах».

«Захід проводиться для військовослужбовців Хмельницького гарнізону в рамках рекрутингової кампанії щодо проходження кваліфікаційного курсу підготовки для Сил спеціальних операцій. Вхід вільний, запрошуємо не лише військових, а й всіх зацікавлених, особливо молодь, подивитися патріотичний фільм і дізнатися більше про службу», – розповів начальник прес-служби Командування ССпО ЗСУ Олексій Никифоров.

Як він зазначив, присутні зможуть отримати відповіді на запитання щодо курсу підготовки спецпризначенців, який організований за стандартами НАТО, і його можуть пройти лише справжні воїни. Випробування, які мають подолати курсанти, перш ніж вступити до лав ССпО, показані у фільмі «Гарт «Сталевих».

Після демонстрації фільму відбудеться обговорення рекрутингової кампанії ССпО, порядку і умов зарахування на військову службу за контрактом та унікальної можливості військовослужбовцям інших родів військ Збройних Сил України випробувати себе і стати воїном спеціального значення. Спеціально для гостей заходу виступлять Андрій (Riffmaster) Антоненко та лідер гурту «Мотор’Ролла» Сергій Присяжний.

Демонстрація фільму відбудеться 25 січня у Хмельницькій обласній філармонії. Початок – о 16 годині.

Автор: Алла Самойленко