Новини
Кримінал

На Хмельниччині зловмисник напав на жінку та обікрав її

Зловмисник ввечері напав на потерпілу, яка поверталася з роботи, і відібрав у неї гроші та золоті сережки. Вже наступного дня оперативники вирахували зловмисника, прикраси у нього вилучили, а от гроші він встиг витратити на спиртне.

Подія сталася в селі Вовча Гора Хмельницького району 23 січня близько 18.00 години. Потерпіла якраз після роботи поверталася з сусіднього Чорного Острова. На містку її наздогнав незнайомий молодик, схопив за шию і повалив на землю. Жінка віддала йому усе цінне, що мала з собою, — 50 гривень та золоті сережки. Тільки після цього грабіжник відпустив потерпілу.

Жінка повернулась в Чорний Острів та одразу викликала поліцію. Незважаючи на те, що інформації було небагато, оперативники вже наступного дня вирахували зловмисника. Ним виявився 22-річний молодик із сусіднього села. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку з проникненням. Сережки у нього вилучили, а от гроші грабіжник уже встиг витратити на спиртне.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Автор: Катерина Прокопець