Новини
Суспільство

Підвищення вартості проїзду в хмельницькому громадському транспорті не буде

” На сьогоднішній день жодного офіційного звернення від перевізників щодо збільшення ціни на проїзд до міської ради не поступало. Відповідно питання збільшення тарифів в міській раді не роздивляються”.

Про це у прямому ефірі телепередачі “Тема” на ТРК “Поділля Центр” заявив заступник хмельницького міського голови Андрій Бондаренко.  

” Ми взагалі зараз не говоримо про підвищеннятарифів. Тому, що у нас на даний момент відбувається зміна транспортної мережі міста. Ми маємо завершити цей процес. Майже кожного дня коригуються графіки та маршрути транспорту під потреби хмельничан. Коли ми будемо мати остаточні графіки та маршрути транспорту, облаштуємо все GPS-навігацією, ось тоді можна буде говорити про те, що нова транспортна мережа міста запрацювала. На сьогоднішній день послуга в повному обсязі не надається, про яке підвищення цін може йти мова?” – зазначив Андрій Бондаренко.

Повну телепередачу можна переглянути за посиланням:  https://www.facebook.com/hodtrk/videos/406506823126503/?hc_ref=ARSHOfR_ZSKCAKI-q9akQGE_GIzg-URvT2nnVRJh1ksulNPQC0FZx5aJlnFo2LtN-jU&fref=nf

Автор: Катерина Прокопець