Новини
Події

Славутським поліціянтам закупили чотири відео-реєстратори та новенький автомобіль

З метою ефективного, своєчасного, якісного надання послуг та допомоги населенню в межах фінансування Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території міста та Славутського району для працівників Славутського відділу поліції придбано чотири відео-реєстратори «Protect R-03» та автомобіль «Daewoo lanos».

Нагрудні камери (відеореєстратори) «Protect R-03» дадуть змогу працівникам поліції фіксувати правопорушення, як адміністративного так і кримінального характеру, осіб, що їх вчинили та документувати доказову базу. Окрім того, нагрудні камери дозволять фіксувати процес спілкування поліцейських з порушниками .

Тобто, це 90 відсотків захисту від неправомірних дій, як і самого поліцейського, так і громадянина, який може потім безпідставно скаржитися і звинувачувати працівника поліції в тих чи інших діях, які насправді не вчинялись. Поліцейські можуть розміщувати камери як у транспортному засобі, так і безпосередньо на однострої.

Керівництво та особовий склад Славутького відділу поліції висловлюють щирі слова вдячності органам міської влади, районної ради, Ганнопільській та Берездівській ОТГ , Крупецькій та Кривинській сільській раді за розуміння й підтримку, за щоденний вклад у підтриманні публічного порядку і безпеки громадян на ввірених їм територіях.

 

Автор: Катерина Прокопець