Новини
Події

Головний лікар онкодиспансеру Вячеслав Мороз відсьогодні став депутатом Хмельницької міської ради

Головний лікар Хмельницького обласного  онкодиспансеру Вячеслав Мороз відсьгодні – депутат Хмельницької міської ради. Він поповнив лави фракції БПП «Солідарність».  Саме в списках  цієї політсили новоспечений депутат балотувався в 2015-тому році до головного колегіального органу обласного центру. 

Однак тоді «Солідарності» не вистачило голосів виборців, щоб  ввести до складу міської ради Вячеслава Мороза. Нині ж це стало можливим з огляду на те, що колега по партії  Олександр Білик  вирішив, що депутатська ноша для нього затяжка і  відмовився від мандата.  Колеги по депкорпусу 27 грудня на своїй сесії  30-ма голосами «за»  підтримали клопотання Білика про дострокове припинення його  повноважень як депутата.

За рішенням Хмельницької міської виборчої комісії  від 23 січня вакантне місце має посісти наступний у партійному списку –  головний лікар Хмельницького обласного онкодиспансеру Вячеслав Мороз.   Сьогодні за включення  його до складу міської ради проголосувало 33 міських обранця.  Відтак, фракція БПП «Солідарність» у Хмельницькій міській раді знову представлена сімома депутатами.

Зважаючи на його професійну діяльність, можна припустити, що  новоспечений  депутат долучиться до міської комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

Нагадаємотретього жовтня очільник Хмельницької міської поліклініки №1 перейшов на керівну посаду в обласний онкологічний диспансер Вячеслав Мороз віднині – головний лікар Хмельницького обласного онкологічного диспансеру.

Автор: Катерина Прокопець