Новини
Спорт

Хмельницький «Сокіл-3» зіграє із непередбачуваною «Тетрою»

В 12-ому турі дивізіону 1 Преміум-ліги «соколята» зустрінуться із підопічними Артема Гласа.

В суботу, 3 лютого, «Сокіл-3» зіграє із «Тетрою». Це буде уже сьому зустріч команд в рамках чемпіонату Преміум-ліги. Усі попередні, що приємно для нас, завершувалися перемогами «соколят».

 

Як бачимо, з кожним сезоном перемоги даються все важче для «Сокола-3».

Цьогоріч «Тетра» виступає досить нестабільно і чергує вдалу гру із не надто впевненою. Те ж саме і з результатами. Команда йде на 11-ому місці. Та підопічні Артема Гласа ще не втратили шансів на потрапляння у плей-офф. Від завітної вісімки вона відстає на 3 очка. Тому у цьому матчі «Тетра» гратиме лише на перемогу.

«Соколу-3» ж буде достатньо й нічиєї для того, щоб забронювати місце у топ-8. Разом із тим наші хлопці мають шанси піднятися на вище місце в турнірці і отримати теоретично простішого суперника у плей-офф. Та й знаючи максималізм наставника команди Віталія Розпаченюка і не забуваючи про клубні традиції, «Сокіл-3» зробить усе заради перемоги.

У складі майбутнього суперника слід є відразу декілька гравців, які раніше одягали форму з емблемою «Сокола». Це Анатолій Шляховий, Іван Ахмедом і Сергій Алексейчук. Вони грають далеко не останні ролі у грі «Тетри». Непростими опонентами для «соколят» на майданчику стануть Тимофій Диняк, Ростислав Кузьмін, Олександр Скалій й інші.

То ж чекаємо на цікаве протистояння, яке розпочнеться о 16:30 в суботу, 3 лютого. Місце проведення – спорткомплекс ГУНП, що на Зарічанській, 9.

Прес-служба СК «Сокіл»

Автор: Катерина Прокопець