Новини
Події

Сьогодні міський голова Хмельницького у спецпроекті «Мер під прикриттям»

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин взяв участь у спецпроекті Міжнародного саміту мерів та телеканалу 1+1 «Мер під прикриттям». Побачити міського голову у якості двірника можна сьогодні о 19:30 на каналі 1+1 у вечірньому випуску ТСН.

Окрім нашого міського голови, у проекті взяли участь очільники Житомира, Чернівців, Долини, Тростянця і Глухова. Кожен з них прожив один день в ролі пересічного містянина, аби дізнатися, що люди думають про роботу мерій, очільники 6 міст змінили зовнішність.
Ідея експерименту належить Ірині Озимок, засновниці Міжнародного саміту мерів, який відвідали понад 150 міських голів у листопаді 2017 року. «Під час саміту ми побачили, що мери відкриті до співпраці та прагнуть змінювати міста. Але, за даними International Republican Institute, лише 1,5% мешканців 24 міст оцінили роботу мерій на відмінно у 2017 році. Люди часто бояться відверто сказати, чим не задоволені, саме тому ми створили спецпроект «Мер під прикриттям», який дозволить мерам особисто почути відгуки містян про свою роботу»,  – розповіла Ірина Озимок.

Проект втілений за підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Автор: Катерина Прокопець