Новини
Події

Молодь Хмельниччини влаштовує благодійний аукціон побачень

Молодіжна група Громадської ради, ГО «Студентське самоврядування К-ПНУ ім. І. Огієнка», студентка К-ПНУ ім. І. Огієнка (КСПП) Оксана Чемерис спільно з відділом молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Міської ради та Студентським клубом К-ПНУ ім. І. Огієнка організовують благодійний аукціон побачень «Не забуваймо!».

Метою аукціону є надання фінансової і гуманітарної допомоги військовим в зоні АТО. Учасниками проекту можуть стати всі бажаючі, яким виповнилось 16 років,  надіславши своє фото у повідомлення Facebook: «Благодійний аукціон побачень “Не забуваймо”» https://www.facebook.com/Благодійний-аукціон-побачень-Не-забуваймо-336636670186178/  або в  Інстаграм  «nezabuvaimoblagod_aukts_pobach»: https://www.instagram.com/nezabuvaimoblagod_aukts_pobach/

Починається аукціон з ціни 20 грн. за «лот», ставку потрібно робити у коментарях під фото. По завершенню аукціону прогулянка, побачення є обов’язковим. На учасників чекають приємні сюрпризи. Надсилати свої фото та робити ставки можна до 13 лютого 2018 р. до 22-00 год.

Більше інформації знайдете на сторінці у вказаних соцмережах або у організаторів Оксана Чемерис  (https://www.facebook.com/profile.php?id=100008491758410 ), Олександр Марчук (https://www.facebook.com/sasha.marchuk.33 )

Автор: Тетяна Новак