Новини
Надзвичайні події

За минулу добу в Хмельницькій області зафіксовано 3 ДТП, в яких 1 людина загинула та 7 отримали травми

4 лютого близько 15.40 години в Шепетівському районі на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», між селами Вовківці — Мокіївці, 38-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «Ауді 80», допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Віто» під керуванням 36-річного жителя м. Хмельницького.

В результаті ДТП пасажир «Ауді», 53-річна жителька Житомирської області, від отриманих травм померла на місці події, а водій «Ауді» та його пасажир, 67-річна жителька Житомирської області, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Шепетівської центральної районної лікарні. Ще двоє пасажирів «Ауді», жительки Житомирської області 2008 і 1990 р.н., та двоє пасажирів «Мерседесу», жителі м. Хмельницького 1983 і 2006 р.н., отримали тілесні ушкодження, їм було надано медичну допомогу без госпіталізації.

В Хмельницькому 4 лютого близько 10.55 години на перехресті вулиць С. Бандери — П. Мирного 57-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Range Rover World», допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat В5» під керуванням 25-річного місцевого жителя, який внаслідок ДТП отримав струс головного мозку та був госпіталізований до Хмельницької міської лікарні. 

4 лютого близько 09.50 години в селі Новокостянтинів Летичівського району, в полі неподалік цегляного заводу, 44-річний місцевий житель, керуючи трактором «МТЗ-80», допустив з’їзд в недіючий кар’єр. Від отриманих травм водій помер на місці події. 

Автор: Катерина Прокопець