Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зазнало поразки у матчі проти «Колоса»

Другий контрольний матч зимового міжсезоння, у якому хмельницьке «Поділля» позмагалось із ковалівським «Колосом», відбувся 8 лютого. Подоляни провели цей поєдинок поза межами рідного поля: змагання пройшло у місті Ірпінь, що на Київщині.

Перший тайм розпочався з досить рівної гри. Жодна із команд не показувала належного результату. Початок був спокійним та без зайвих хвилювань для вболівальників обох команд. Проте вже згодом господарі поля таки вирвались вперед за рахунок помилки гостей із Хмельницького. Рахунок матчу різко змінився на 1:0. До самісінького завершення першої 45-хвилинки подоляни вміло та чітко захищали власні ворота від атак суперників, іноді навіть роблячи спроби контратак. Але перший тайм завершився з перевагою у рахунку для господарів поля. Хмельничанам так і не вдалось «порушити спокій» сітки воріт суперників.

Що ж, варто відзначити, що «Поділля» у другому таймі значно відрізнялось від «Поділля» у першому. З перших секунд хлопцям вдалось зрівняти свої сили із суперниками та нарешті змінити 0 на 1! Андрій Муляр відзначився відмінним голом у дальній кут воріт і рахунок перетворився на 1:1! Гра почала набувати нового розмаху та з`явилась якась цікавинка для вболівальників хмельничан. Проте після значних змін у складі хмельницького «Поділля» гравці «Колоса» знову змінили темп гри на свою користь. До закінчення другого тайму подолянам так і не вдалось покращити рахунок ще одним голом. Крім того, вони не зуміли втримати й нічийний рахунок! Ковалівський «Колос» відзначився другим голом, тим самим здобувши собі перемогу.

Таким чином, хоч і на невелику відстань, проте все ж вперед вдалось вибратись саме «Колосу». Матч завершився із неприємним для хмельницьких вболівальників рахунком 2:1.

«Колос» – «Поділля» 2:1

Голи: Бондаренко, 21, Соломка, 87 – Муляр, 51

«Поділля»: Дворник, Джурко, Швець, Рижук, Бельчич, Морговський, Ліповуз, Муляр, Бабак і два потенційних новачка. На заміну виходили: Шевченко, Худік і шість потенційних новачків.

В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко