Новини
Події

Нова інвестиційна програма МКП «Хмельницькводоканал»

У п’ятницю, 9 лютого, в актовому залі міського комунального підприємства “Хмельницькводоканал” відбулося громадське обговорення щодо інвестиційної програми підприємства на 2018 рік, яка була схвалена на засіданні НКРЕКП 27 грудня 2017 року та затверджена виконавчим комітетом Хмельницької міської ради.

У заході взяли участь представники адміністрації та трудового колективу підприємства, громадськості, а також заступник міського голови Анатолій Нестерук та завідувач сектору НКРЕКП у Хмельницькій області Віктор Кукуруза.

Головний інженер МКП “Хмельницькводоканал” Станіслав Міхалець стисло озвучив основні пункти інвестпрограми, додавши, що “заплановані заходи, які будуть реалізовані, дозволять покращити якість водопостачання та водовідведення міста та дозволять зменшити кількість аварії на мережах”. Після виступу головного інженера до присутніх звернувся Анатолій Нестерук.

“Прийняття інвестиційної програми — це важливий захід. Мабуть, якби ми розглядали інвестпрограму на один мільярд гривень, це б не вирішило усіх тих питань на підприємстві з експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж міста. Цьогоріч програма є дещо більшою, ніж минулого року. І міський голова, і депутати міської ради розуміють, що ваше підприємство є стратегічним підприємством, але в той же час і одним із найкладнішим серед усіх підприємств житлово-комунального господарства міста, — зазначає заступник міського голови. — Я, як заступник міського голови, інвестиційну програму схвалюю. Сподіваюсь, що усе заплановане вдасться виконати, а міська рада буде підтримувати ваше комунальне підприємство задля добробуту міста”.

Наприкінці обговорення одноголосно ухвалено рішення про схвалення нової інвестиційної програми підприємства на 2018 рік.

Автор: Катерина Прокопець