Новини
Спорт

У Волочиську провели Кубок з волейболу

15 лютого по всій Україні вшановують воїнів-інтернаціоналістів та відзначають річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

З цього приводу у Волочиську організовано тематичні заходи та урочистості. Протягом тижня керівники району та міста, члени Спілки ветеранів війни Афганістану відвідали сім’ї та могили загиблих воїнів-афганців.

Задля пропаганди здорового способу життя та залучення жителів територіальних громад до занять фізичною культурою і спортом, 11 лютого, у спортзалі «Дружба» ВМЗ АТ «Мотор Січ», було проведено Кубок Волочиського району з волейболу приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав серед збірних команд територіальних громад Волочиського  району.

Під час урочистого відкриття заходу до учасників, із побажаннями цікавої гри та перемог, звернулися голова районної ради С.Пазюк,  перший заступник Волочиського міського голови О. Васильченко, голова районної Спілки ветеранів війни в Афганістані Ю. Галаманський, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації В. Веретюк, після чого усі присутні вшанували світлу пам’ять наших земляків, загиблих у афганській війні, хвилиною мовчання.

Цього року за перехідний кубок змагалося 6 команд, це збірні команди: м. Волочиськ, спілка воїнів АТО, смт. Наркевичі, смт. Війтівці, с. Користова та с. Постолівка.

Змагання проходили в дружній атмосфері, волейболісти показали хорошу змістовну гру, якою порадували своїх вболівальників.

Першість цього року вже втретє виборола  команда м.Волочиськ , друге місце дісталося команді смт. Наркевичі, а третє місце посіла команда с.Постолівка. Призерів було нагороджено грамотами та медалями. 

Автор: Катерина Прокопець