Новини
Події

У Кам’янці-Подільському знайшли кому віддати 29 мільйонів

29 мільйонів  «бюджету розвитку» депутати Кам’янець-Подільської міської ради разом із членами виконкому  розподілили на вчорашньому спільному засіданні комісій з відбору проектів, що фінасуються з  цільових  коштів місцевої казни. 

Першочергово гроші спрямують на забезпечення видатків  на зарплату медикам, вчителям, службовцям, працівникам закладів культури міста над Смотричем. Це дасть можливість  здійснити виплати близько 5 тисячам кам’янчан.

Ще по півмільйона гривень  у Камянці-Подільському спрямують на  придбання пільгових медикаментів,  організацію оздоровлення і відпочинку  обдарованим дітям та дітям з соціально вразливих родин, а також на оплату зв’язку, проїзд залізничним транспортом і перевезення по місту для пільгових категорій громадян. 380 тисяч гривень спрямують на безплатне зубопротезування для пільговиків.

Окрім того, як зазначив на своїй сторінці в соцмережах Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Сімашкевич, гроші «бюджету розвитку» підуть на капітальні ремонти будівель і мереж дошкільних освітніх закладів міста, придбання оснащення для перинатального центру, стоматполіклініки і дитячої поліклініки. Також вперше цього року з Кам’янець-Подільської міської казни профінансують  заохочувальні премії обдарованим дітям, дитячим і молодіжним творчим колективам туристичної столиці Хмельниччини.

Остаточний варіант розподілу коштів бюджету розвитку на 2018 рік у Камянці-Подільському буде відомий уже 14 лютого, коли його як своє рішення затвердить місцевий депутатський корпус на  позачерговій сесії.

Автор: Катерина Прокопець