Новини
Спорт

Хмельницький «Сокіл-2» з боєм поступився «Десятці»

Три матчі за три дня – таким напруженим був графік «соколят». Після вдалого візиту у Дніпро, наші мали усі шанси здобути очки і в чемпіонаті Хмельницького.

В суботу і неділю «Сокіл-2» двічі зіграв в рамках Юнацької Екстра-ліги в Дніпрі. Наші здобули дві важливі перемоги проти непростого суперника. І вже у понеділок на команду очікував ще один матч. В рамках останнього туру регулярного чемпіонату у дивізіоні 2 Преміум-ліги наші зустрілися із «Десяткою».

Уже не вперше «Сокіл-2» зміг нав’язати боротьбу більш досвідченому супернику. Відразу 7 із 13 матчів чемпіонату завершилися поразкою наших в 1-2 м’ячі. Це показує, що наші завжди борються. Та поки їм не вистачає досвіду, за яким, власне, вони й приходять на матчі Преміум-ліги.

Напруженою боротьба була і в звітному матчі за участю «Сокола-2». Хоч наші і розпочали не надто вдало, пропустивши вже на першій хвилині, та в подальшому вони вирівняли гру і частенько диктували свою гру на паркеті. Та все ж у першому таймі вони пропустили на гол більше, ніж забили – 3:4.

Після відпочинку «Сокіл-2» грав дещо у схожому стилі збірної України у матчі проти іспанців на Євро-2018. Перша четвірка разом із Гринем часто атакувала й одного разу забила, зрівнявши рахунок. Інші четвірки більше оборонялися і стримували суперника. Хоч і відповідали доволі гострими контратаками.

Гра з п’ятим польовим, яка і дозволила забити Первєєву єдиний командний гол у другому таймі, у підсумку й дозволила відзначитися супернику. Наші створили чимало моментів при розіграші зайвого і цілком могли забивати ще. Не вистачало точного завершального удару. І під час чергового розіграшу «соколята» помилилися, дозволивши Стахову забити і ворота, які захищав польовий гравець.

У підсумку наші з боєм, та все ж поступилися. Далі «Сокіл-2» гратиме за підсумкові 9-14 місця в одноколовому турнірі дивізіону 2 Преміум-ліги.

Прес-служба СК «Сокіл»

 

Автор: Катерина Прокопець