Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині п’яний водій злетів у кювет

Патрульні склали адміністративні матеріали на водія, що керував автомобілем із ознаками сп’яніння та злетів у кювет

12 лютого, на автодорозі Н03 “Житомир – Чернівці”, поблизу населеного пункту Мацівці, до екіпажу патрульної поліції звернувся свідомий водій та повідомив, що помітив автомобіль Renault, який з’їхав у кювет.
Під’їхавши до місця події патрульні помітили в автомобілі двох осіб чоловічої статті, в яких були явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме різкий запах алкоголю із порожнини рота, нестійка хода, нечітка мова.
Водій та пасажир транспортного засобу почали вводити в оману патрульних, щоб уникнути відповідальності та повідомляли, що не вони керували транспортним засобом, а чому знаходяться в автомобілі пояснити так і не могли.

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку 51-річний водій відмовився у присутності двох свідків. На кермувальника Renault патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння та постанову за частиною 1 статті 126 за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії.

Патрульні вкотре звертаються до громадян, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже від цього залежить життя та здоров’я усіх учасників дорожнього руху.

Автор: Катерина Прокопець