Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» вдома поступилось рахунком тернопільській «Ниві»

 

Третій матч зимового міжсезоння розіграло хмельницьке «Поділля», позмагавшись із тернопільською «Нивою» 14 лютого. Поєдинок став домашнім для хмельничан, проте це аж ніяк не врятувала їх від поразки.

Склад хмельницького «Поділля» дуже здивував вболівальників із самісінького початку першого тайму, адже тренерський штаб вирішив провести початок матчу, задіявши експериментальний склад команди. З перших хвилин спарингу гості заволоділи правом на м`яч та наполегливо намагалися відкрити рахунок на свою користь. Хмельничани не пасли задніх та й собі вирішили змінити нуля в рахунку. Однак гості все ж виявились спритнішими. Вже у середині першого тайму вони змогли порушити спокій подільських воріт. Сталось це через серію помилок у захисті хмельничан. І саме з цієї причини до завершення першого тайму тернопільські гості вдало пробивали ще двічі. Тож перша 45-хвилинка закінчилась впевненим ривком «Ниви» уперед.

Другий тайм також не став приємнішим для хмельницьких вболівальників, адже з перших хвилин гості отримали право на пенальті, яким, звісно ж, вдало скористались. Надалі ж суперники хмельницького «Поділля» трохи заспокоїлись, тому господарі змогли вирівняти хід гри і навіть провести декілька досить небезпечних атак. Проте потішити своїх вболівальників принаймні одним забитим голом вони так і не змогли.

Таким чином матч між хмельницьким «Поділлям» та тернопільською «Нивою» завершився перемогою гостей.

        «Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Тернопіль) 0:4

Голи: Вонс, 24, Гатала, 30, 40, Апанчук, 47 (з пенальті)

«Поділля»: Шевченко (Дворник, 30; Харчук, 80), Майко (Джурко, 46), Рижук, потенційний новачок, Бельчич (потенційний новачок, 73), Рожко, Ліповуз (Миколайчук, 75), Маховка (Муляр, 46), Худік (Морговський, 46), потенційний новачок (потенційний новачок, 73), потенційний новачок.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко