Новини
Події

У Шепетівці на несправжньому мінуванні вчилися діяти правильно

На пункт зв’яз­ку Служ­би по­ря­тун­ку «101» 14 лю­то­го об 11:34 на­дій­шла ін­форма­ція від нев­ста­нов­ле­ної осо­би про те, що в Ше­пе­тів­ці на вул. Ос­тровсь­ко­го за­мі­но­ва­но бу­дів­лю місь­кої ра­ди. Про це по­ві­дом­ляє Ше­пе­тівсь­кий район­ний сек­тор ГУ ДСНС Ук­ра­їни у Хмель­ницькій об­ласті.

Від­ра­зу за вик­ли­ком нап­ра­ви­ли від­ді­лен­ня ря­ту­валь­ни­ків 21-ої Дер­жавної по­жеж­но-ря­ту­валь­ної час­ти­ни Го­лов­но­го уп­равлін­ня ДСНС Ук­ра­їни у Хмель­ницькій об­ласті.

Як ви­яви­ло­ся, про­во­дить­ся нав­чання Служ­би без­пе­ки Ук­ра­їни що­до за­по­бі­ган­ня ан­ти­те­ро­рис­тичним опе­ра­ці­ям у ра­зі ви­яв­лення ви­бу­хо­не­без­печних пред­ме­тів. Ря­ту­валь­ни­ки здій­сни­ли по­пе­ред­нє опе­ра­тив­не роз­гортан­ня із га­сін­ня умов­ної по­же­жі та чер­гу­ван­ня на міс­ці нав­чання.

За під­сумка­ми нав­чань від­бу­ла­ся на­ра­да, під час якої пра­ців­ни­ки Ше­пе­тівсь­ко­го район­но­го сек­то­ру Го­лов­но­го уп­равлін­ня ДСНС у Хмель­ницькій об­ласті роз­по­ві­ли учас­ни­кам нав­чання про дії у ра­зі ви­яв­лення ВНП та ін­ших пі­доз­рі­лих пред­ме­тів. Та­кож при­сут­ні діз­на­ли­ся, як за­по­біг­ти ви­ник­ненню над­зви­чай­них си­ту­ацій різ­но­го ха­рак­те­ру та за­ги­бе­лі на них лю­дей.

Джерело

Автор: Алла Самойленко