Новини
Кримінал

У Хмельницькому поліцейські затримали чоловіка, який до напівсмерті побив знайомого

Хмельничанин,  вважаючи, що убив потерпілого, намагався втекти з міста. Зараз він перебуває у слідчому ізоляторі. Зловмиснику може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

53-річний потерпілий пиячив разом із двома знайомими у себе на квартирі. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, і підозрюваний сильно побив господаря. Залишивши його без будь-якої допомоги, гості втекли з місця події.

Наступного дня до потерпілого завітала його знайома і, побачивши у того тілесні ушкодження, повідомила про це медиків та правоохоронців. Чоловік почувався більш-менш нормально, давав покази, тож після надання медичної допомоги його відпустили додому. Проте за деякий час стан потерпілого різко погіршився і він впав у кому.

Тим часом працівники кримінальної поліції оперативно затримали зловмисника, на якого вказав потерпілий.

Зараз зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень та грабіж і тільки у вересні минулого року звільнився із місць позбавлення волі, повідомляють у секторі комунікації 16.

На період досудового розслідування суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості застави. Згідно ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Автор: Тетяна Новак