Новини
Бізнес

Для сільгоспвиробників Хмельниччини – лізинг техніки та швидке кредитування

Весна на порозі, відтак завбачливі господарі вже готові дбати про майбутній урожай. Аби фінансові труднощі не завадили в повній мірі реалізувати задумане, на допомогу аграріям – програми пільгового кредитування від найбільшого державного банку. ПриватБанк пропонує повний комплекс рішень для агробізнесу: від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів.

АгроКУБ

Ця програма передбачає швидке отримання кредиту (усього за декілька днів) на суму до 500 тисяч гривень строком на 12 місяців при ставці лише у 2% в місяць. Кошти перераховуються на поточний рахунок юридичної особи чи підприємця в ПриватБанку.

Варто відзначити, що за спеціальними умовами цієї програми впродовж першого півріччя сільгоспвиробники виплачуватимуть лише відсотки, наступні 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.

Ще однією перевагою такої форми кредиту є те, що вдруге його можна оформити, не чекаючи повного погашення першого. Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/

Лізинг сільгосптехніки

Ще одна можливість для розвитку сільськогосподарського бізнесу – придбання техніки у лізинг.

За допомогою цієї програми можна придбати техніку як вітчизняного, так і імпортного виробництва. Строк лізингу – до 5 років. Графік погашення для аграріїв – сезонний, не менше двох разів на рік, з щомісячною сплатою лише відсотків.

За бажанням клієнта ця програма дозволяє врахувати вартість старої техніки за ринковою ціною як аванс на купівлю нової техніки за схемою лізингу від партнерів банку.

Окрім того, на предмет лізингу не можна накласти арешт або звернути стягнення. А для залучення фінансування не потрібна додаткова застава. Детальніше – pb.ua/tehnika

Кредитний ліміт

Якщо потрібно терміново здійснити платіж, а власних коштів на рахунку не вистачає, на допомогу прийдуть кредитні кошти ПриватБанку.

Кредитний ліміт встановлюється безкоштовно та без застав за наявності договору поруки, підписаного керівником або засновником підприємства. Розмір ліміту розраховується індивідуально та залежить від оборотів за рахунком. Максимальна сума – до 1 млн гривень.

Для аграріїв за сервісом “Кредитний ліміт” теж діють пільгові умови. Зважаючи на сезонність бізнесу, ПриватБанк збільшив для сільгоспвиробників термін погашення заборгованості до 270 днів.

Кредит пiд депозит

Отримати кредит ще легше, коли є депозит у ПриватБанку. В такому випадку ставка кредиту становитиме всього 2% річних. А сам депозит слугуватиме заставою для одержання кредиту.

Максимальна сума позики до 10 млн. грн. Термін кредитування дорівнює строку депозитного договору мінус один день. Графік погашення клієнт обирає сам. Оформити кредит можна за декілька хвилин, не виходячи з офісу, через Приват24 для бізнесу. При цьому порука третіх осіб не потрібна.

Детальніше з усіма умовами кредитування можна ознайомитися на сайті Приватбанку, або завітавши до найближчого відділення.

Автор: Алла Самойленко