Новини
Події

Міська рада оголосила черговий конкурс

Відповідно до п. 28 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», виконавчий комітет Хмельницької міської ради оголошує конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому.

Організатор перевезень – виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Робочий орган – управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради.

Об’єктом конкурсів є міські автобусні маршрути загального користування, які працюють у звичайному режимі руху.

Конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводяться відповідно до Закону України „Про автомобільний транспорт”, „Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.08 року за № 1081 та Порядку організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, затвердженого рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 06.09.2017 року № 607 «Про затвердження Порядку організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, типової форми Договору про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, встановлення Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та втрату чинності рішень виконавчого комітету.

 

Автор: Катерина Прокопець