Новини
Події

Свято Масляної у Білогірському районі

Білогірський район готується зустрічати весну. Святкування Масляної районного масштабу відбулось у селі Квітневе.

Там зібралися представники місцевих органів влади разом з мешканцями краю. Завітав на свято і народний депутат України Андрій Шинькович.

«Збереження традицій – це надзвичайна риса українського народу. І сьогоднішній захід є яскравим тому доказом, бо вкотре доводить вміння мешканців Білогірщини працювати та відпочивати з користю. Мені надзвичайно приємно сьогодні працювати разом з представниками Білогірщини, адже це люди, які дбають не лише про власний статус, а й піклуються про соціальну сферу: про умови, в яких навчаються та зростають наші діти, лікуються громадяни, духовно розвиваються та працюють. Поєднання цих факторів яскраво характеризує українське суспільство.  Я переконаний, що попереду у нас з вами багато перемог, безліч ініціатив та змін, які нам необхідні», –  відзначив Андрій Васильович під час візиту у  Квітневе.

Про роботу команди «За конкретні справи» у Квітневому знають вже давно, відчули її дієвість, ще співпрацюючи з її представниками як громадської організації. Починалась робота з вирішення найболючіших проблем: перекриття даху  місцевої школи, підсипу доріг, співпраці з населенням.

«Андрій Васильович Шинькович  разом з командою «За конкретні справи» для Квітневської сільської ради вже зробили безліч справ. Це дійсно зразкова робота на благо нашого населеного пункту. Адже спільними зусиллями ми вирішуємо чимало важливих проблем. Звертаючись до Андрія Шиньковича, ми завжди можемо розраховувати на оперативну відповідь та безпосередню участь у вирішенні важливих питань. Освітня, медична та соціальна сфери регулярно отримують вагому підтримку. Те саме можна сказати і про духовні цінності. До прикладу, ми звернулись з проханням допомогти нашій церкві, – нам також не відмовили, ми отримали необхідні матеріали. А храм – важлива складова життя наших людей», –  говорять мешканці Квітневого.

Не так давно за сприяння  співголови політичної партії «За конкретні справи» Андрія Васильовича Шиньковича з державного бюджету були спрямовані  кошти на придбання трьох дитячих майданчики, які будуть встановлені у селах Квітневе, Соснівки та Весняне. Загалом громада добре знає дієвість команди «За конкрктні справи», яку об’єднали народні депутати Олександр Герега та Андрій Шинькович. На святі Масляноі яскраві представники цієі політичної сили були відзначені грамотами Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у реформування місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток територіальних громад, сумлінну працю та високий професіоналізм. Такі відзнаки за заслуги перед українським народом  Андрій Васильович вручив селищному голові Ямполя Івану Васильовичу Бурлаці та депутату Білогірської районної ради, керівнику фракції «За конкретні справи» Аллі Георгіївні Кузьменко та Довгалівському сільському голові Галині Миколаївні Бійчук. По цьому він наголосив, що принциповість у вирішенні соціальних проблем суспільства – важлива риса, яка характеризує представників команди «За конкретні справи».

Автор: Алла Самойленко