Новини
Надзвичайні події

В Нетішині зникла 15-річна дівчина

«Надати дозвіл на тимчасовий доступ до інформації про зв’язок кінцевих обладнань споживачів телекомунікаційних послуг» – таку ухвалу виніс Нетішинський міський суд за клопотанням місцевих правоохоронців.

На обґрунтування свого прохання слідчі пояснили, що ввечері 19 лютого 2018 року вийшла з дому і не повернулася 15-річна жителька Нетішина. Наступного дня правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 КК України, «Умисне вбивство», утім, проведені слідчі і розшукові дії результату не дали. На їхню думку, встановити місце знаходження зниклої дівчини можна лише після опрацювання інформації оператора мобільного зв’язку, послугами якого вона користувалася.

«Клопотання ґрунтується на дійсних обставинах справи та підлягає задоволенню, оскільки мають місце достатні підстави вважати, що ці документи самі по собі або в сукупності з іншими документами та речами кримінального провадження, мають суттєве значення для всебічного, повного та об’єктивного дослідження обставин справи, для забезпечення своєчасного проведення розслідування даного кримінального провадження», – приймає рішення слідчий суддя.

За повідомленням Нетішинського суду, оперативне надання відповідного дозволу допомогло правоохоронцям швидко знайти неповнолітню містянку.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Автор: Катерина Прокопець